2015. április 18., szombat

Asztúria, vagy Abszurdisztán

          Betiltották a húsvét és a karácsony, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban a szocialista önkormányzat képviselői. Nem poén, sajnos igaz. Amit közép- kelet Európában nem sikerült megtennie a kommunista diktatúrák legkegyetlenebb éveiben az elvtársaknak, azt a modern, harmadik évezredi Európai Unió egyik tagállamában megtették e kétes múltú ideológia dicstelen követői!
          Brüsszelben már a tavalyelőtt télen megtiltották a város központjában a karácsonyfa állítást, nehogy megsértsék a bevándorolt muzulmánok igen érzékeny lelkét. Svédországban törvényerőre lépett a rendelet, amely megtiltja ezentúl a férfi vécékben a piszoár használatát, ülve kell pisilni, nehogy megsértsük a szivárványszínű kisebbség tagjait kisebb- nagyobb dolgaink végzése közben... Európát évszázadokon át keresztyén múltja és tradíciói tartották életben, de a balliberális csürhe sikeresen dolgozik minden érték szétverésén ami egyben tarthatná! A szólásszabadságért adták az életüket a Charlie Hebdo rajzolói, legalábbis állítólag. A véleménynyilvánítás szent dolog ám! Pornórajzot lehet Jézusról csinálni, Mohamedről, talán Buddháról is, csak a zsidókat ne bántsd, mert akkor antiszemita vagy aranyapám, ugye érted? Ja, ha 16 éves vagy és szintén karikaturista és azt rajzolod le, hogy a CH nem véd meg a golyótól, akkor az nem véleménynyilvánítás, nem szólásszabadság, hanem a jó édesanyádat! Azért letartóztathatnak, meghurcolhatnak és elítélhetnek, miközben krokodilkönnyeket hullatnak államelnökök, megvezetett népek és megtöltik a világhálót "Én is Karcsi vagyok!"-os szelfikkel! Amikor 150 diákot lemészárol néhány elmebajos Kenyában, az nem számít, azt a média megemlíti, de az nem olyan mély fájdalom... azt nem kell búsulni, értük nincs felvonulás, nincsenek "Én is kenyai diák vagyok!" pólók, nem zokog az USA elnöke. Fura egy értékrendje van ennek a csodálatos, felvilágosult liberális világnak, nemde?
            Evezzünk hazai vizekre: miután Tapolcán győz a Jobbik, megijed attól, hogy Uramisten, talán még parlamenti többsége is lehet három év múlva, erre meg hátraarcot csinál Vona Gábor és kijelenti: aki cigányozik meg zsidózik a Jobbikban, az mehet. Így történt, hogy pofára esett a támogatóinak nagy része. Nem mintha az lett volna a jó irány, de azt meg kell érteni, hogy a jelenlegi magyar igazságügy impotenciája miatt, a pintérizmusoktól megcsömörlött embereknek tele van a hócipője a megélhetési bűnözőkkel(értsd: cigány tolvajokkal), a beígért és még el sem kezdett elszámoltatással, valamint a FIDESZ fiatal gárdájának a hihetetlen gőgjével. Nos, mindezek Vona karjaiba taszítottak rengetek embert, akik most csutakosra izzadva ébrednek a rémálomból, hogy: anyám, én nem ezt a lovat akartam! Lassan már csak az hiányzik, hogy együtt ajvékoljon Lauderrel, kipával a fején... Brrrr...
         És a cseresznye a tortán: megvolt az udemeré(idős szavazóknak RMDSZ) Tisztújító Kongresszusa! Csodálatos helyszín, a multikulturális Kolozsvár, ahol nem lehetnek kétnyelvű feliratok, de lehet az udemeré elnökének a sajtótanácsosának egy kétezer eurós fizetéssel fenntartott helye a Kolozsvári Rádiónál. Összegyűlt hát e csodálatos szövetség krémje, az autonómiaharcosok kerekasztalának lovagjai és nem volt a környéken sem kifüggesztve egyetlen székely zászló!!! Uniós, az találtatott tucatjával! A mottó: Újratervezés! Mit? Mikor? Kinek? - ezek fel sem merültek, ugyanis csodának voltunk tanúi! Újraválasztották Kelemen Hunort, de úgy, ahogy illik! 98%-os szavazattöbbséggel, mégpedig úgy, hogy ő volt az egyetlen jelölt! Mein Fürher! Zokog a lelkem... ekkora szeretetet rég éreztem egy ember iránt! 
         Csodálatos Pürrhoszi győzelem mindkettő! Míg Magyarországon szegény jobboldali szavazó a fejét kapkodja, addig Erdélyben lassan már nem marad szavazó... De ez a politikusi magaslatokból nem látszik. Jó lenne felébredni ebből a rémálomból! Az első kétharmados többség ha jól emlékszem, akkor a polgári körökkel kezdődött. Ideje lenne visszalépni a startkockára és ismét elmagyarázni az embereknek, hogy mit is szeretnének csinálni? Nem, nem a ló hátáról Lázárosan, hanem szerényen, úgy ahogy illik ha a nemzetet szolgálod. Konzultálni a szavazókkal folyamatosan, nem törvényeket hozni, aztán módosítgatni, meg visszavonni, az ellenfél nagy örömére. Meg lehet, meg kell ismét csinálni... és valahogy el kell kezdeni azt a folyton emlegetett elszámoltatást is, de párttagságra való tekintet nélkül!
          Kelemen Hunornak meg gratulálok! Észak-Koreai győzelem a javából! Megvagyok győződve, hogy nem fogtok 2016-ban bejutni a törvényhozásba, de szívből remélem, hogy azok akik szemét módon negyed évszázadig búvóhelynek és üzleti irodának használták a választók bizalma által megszerzett parlamenti fotelt,  börtönben fognak megrohadni! Azoknak meg akik részt vettek ebben a komédiában és most mosakszanak, mint a holló:
                                         "De böjt s jámborság néked mint a pélva,
                                            mert vétkesek közt cinkos aki néma."

         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése