2015. november 14., szombat

J'accuse!

          Igen. Vádolom nemcsak azokat, akik ezt a vérengzést elkövették, hanem Hollande államelnököt és Merkel kancellárt is, akik ebben az évben halmozottan hibás döntéshozatalaikkal ezeknek a támadóknak a munkájukat megkönnyítették.
          Miközben minden normálisan gondolkodó ember arra figyelmeztette a vezető politikusokat, hogy baj lesz a tágra nyitott kapuk politikájából, addig Juncker, Hollande és Merkel makacsul kitartott elhibázott döntésük mellett, szabályszerű meghívót adva mindenkinek az Európai Unióba! Juncker mindenkit szívesen látott, Merkel előbb mindenkit, aztán csak a "szíreket", de azokat számolatlanul... Mindezekhez tétlenül és szótlanul asszisztált Hollande, a bólogató plüsskutyus szerepében. 
          Év elején, amikor még csak napi 1500 migráns lépte át az ásotthalmi határt, már jelezték biztonságtechnikai szakértők, hogy nem lesz jó vége annak, hogy fiatal életerős férfiak ezrei sétálhatnak végig Európán semmiféle nemzetbiztonsági ellenőrzés nélkül. Később már napi 10000- 15000 migráns lépett rá Görögországnál a European Immigrant Highway-re, ami pár nap alatt Berlinig, Oslóig röpítette őket ingyen, úgy, hogy senki át nem vizsgálta még a csomagjaikat sem! Bármit hozhattak magukkal, fegyverektől robbanószerekig. A lényeg azon volt, hogy a magyarok nácik, mert kerítést építenek. Orbánnak hat hónapos késéssel úgy látszik elfogadják a hatodik javaslati pontját is, és Görögország tengeri határaira egy közös európai határőrség kerül. Talán. Szerintem már késő. Ha csak száz "katona" jött a millió között, már akkor is elérte célját aki a háborút indította: destabilizálta a térséget, félelemben élnek a nagyvárosokban, újraépülnek az uniós államok között a kerítések, halottak a párizsi éjszakában és kijárási tilalom...
          Két hónapja talán, hogy megnéztem az Al Jazeera dokumentumfilmjét, Az északi harcosok egy olyan történetet mutat be, ami tanulság lehetett volna az idiótává süllyedt uniós vezetők számára. Egy második generációs szomáliai fiatalember, akinek hiába becsületes tökéletesen a dániai társadalomba beintegrálódott kétkezű munkás az édesapja, Ő a rengeteg frusztrációjára és sikertelenségére gyógyírül az "iszlám szent harcosok" életét választja. Három fanatizált fiatal indul el Dániából Szomáliába. Egy közülük megijed, visszatér és mindent bevall töredelmesen. Egy másik felrobbantja magát az orvosi egyetem diplomaosztóján, több tucat ártatlan embert gyilkolva meg. A   harmadik még ott van valahol, kétségbeesetten hívja haza az apja, a szegény szomáliai utcaseprő, mint mondja a dokumentumfilmben, inkább börtönben lássa élve, mint öngyilkos merénylőként a tévében.
          Elkezdődött tehát egy háború, amelynek senki nem látja kifejletét és a végét, mert nem illeszthető be semmilyen ismert formába. Remélem még idejében észhez kapnak Európa népei és besöprik a történelem szemétgödrébe Merkelt, Junckert, Hollandet és a többi idióta, felelőtlen politikust.
          Semmilyen bocsánatkérés, semmilyen terrorelhárító intézkedés nem hozhatja vissza az elhunytakat, de a felelősöket meg lehet találni és meg lehet büntetni, azokat is akik megszervezték ezeket a támadásokat és azokat is akik felelőtlen magatartásukkal és nyilatkozataikkal lehetővé tették. Igen, én imádkozom az elhunytak lelkeiért, de kikérem magamnak, hogy minden liberális barom, aki eddig a keresztény vallás ellen kardoskodott közösségi portálokon, tévéműsorokban, most:- Franciaországért imádkozom! - posztokkal próbál kikandikálni a sorból! 
         Isten nyugtassa békében az áldozatokat, mi pedig ne feledjük, hogy néha a sintoizmus tanítása jobb lehet, mint a keresztényi, ugyanis amíg mi azt mondjuk: - ha valaki megdob kővel, dobd vissza kenyérrel, addig a sintoista azt mondja: Ha valaki megdob kővel, törd el az illető kezét, hogy eszébe ne jusson még egyszer megdobni! Szóval: Fight for France!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése